dimecres, 21 de maig del 2008

Per què?


Creo aquest bloc amb la intenció de que creixi; amb la intenció de que hi participeu, hi digueu la vostra i per copsar a petita escala, en un principi i potser amb una mica de sort més endavant en més gran mesura, quina és la temperatura política, en quin estadi estan els vostres somnis de futur i perquè una mica entre tots sapiguem posar-nos al lloc que realment ens pertoca.


El nom del bloc és en anglès per una simple qüestió de predominància lingüística mundial. Amb un nom en anglès és més provable que gent entri al bloc per error a través d'un cercador, i ja sabeu que en els cercadors l'ordre en el que apareixen les pàgines depèn del nombre de visites que rep, se'n podria dir l'"índex d'impacte"; de manera que si més gent hi entra, més amunt apareixerà aquesta pàgina al google quan la gent teclegi "catalan" o "freedom". En definitiva, serà més fàcil de trobar.


Neurones al paro continuarà vigent. Aquest nou bloc estarà dedicat a la política, i més concretament a intentar veure el camí i a intentar apartar les pedres per aconseguira, algun dia, allò que la Història ens deu a totes i a tots: un país sobirà en el món actual; una Catalunya lliure.

3 comentaris:

Berenguer ha dit...

Doncs molt bé, jo et faré el primer comentari. Em sembla perfecta aquesta idea d'obrir un blog paral·lel més internacional, jejeje
Suposo que la gent d'aquí més interessada en el tema també buscarà a nivell internacional i acabarà entrant a fer una ullada, no?
Per obrir boca podem parlar dels resultats de l'enquesta feta per la UOC sobre un referèndum per la independència. Diuen que votarien si entre un 52 i un 62% de la gent. L'enquesta només contempla l'opinió de 1108 persones i jo trobo el resultat molt optimista. No se fins a quin punt pot ser acurada aquesta enquesta amb un mostreig tan petit, però per deixar la porta oberta a l'esperança no està malament, potser hi ha més gent cremada...
És veritat que amb un 55% a favor i votant més del 50% Europa reconeixeria el resultat com a vàlid igual que a Montenegro? Això no deu anar així, no? Si d'entrada no ens deixarien ni plantejar aquest referèndum, suposo que deuria ser molt més complicat...
Il.lumineu-me!

P ha dit...

I aquí, el segon comentari. Bé, més que un comentari és una proposta. Em sembla molt bé que posis el nom del blog en anglès per a que entri més gent, però t'hauries de posar algun traductor de pagines web. El pots obtenir des d'aquí: http://traductor.gencat.net/index_ca.jsp N'hi ha de català a anglès, castellà, francès i alemany. No són perfectes, però qui tingui interès se'n podrà fer una idea dels continguts del blog.

Goblin77 ha dit...

De moment començaré dient un Visca Catalunya lliure!