divendres, 1 d’agost del 2008

Data límit 9 d'gost?


No en sabem.
Després ningú ens pren seriosament, i tot és degut a la patètica classe política que ens representa(?).

D'aquí vuit dies s'acaba el termini per la presentació del nou sistema de finançament i, en cas de no arribar-se a un acord, el Govern Espanyol estaria incomplint una Llei Orgànica; és a dir, actuant dintre de la il·legalitat. Malgrat tot no patiu, quan qui en surt perjudicat som els catalans ningú no mou un dit per passar comptes amb el Gobierno.

Però no cal que patim, que això no passarà perquè de nou la il·lumiada burgesia benestant de la part alta de la Diagonal mourà fitxa i vendrà el país a canvi de res tal i com van fer en la negociació de l'Estatut. La dreta burgesa benestant catalana, comandada per Artur Mas, Felip Puig, la dinsatia Pujol i l'església (UDC) de nou es desmarca del consens polític del Parlament de Catalunya i trenca unilateralment el front català a Madrid capaç de fer pressió mitjançant la no aprovació dels pressupostos generals de l'estat.
Possiblement sigui dificil d'empassar que els diputats del PSC votin com gurp propi i no subordinats a les consignes del PSOE, però que aquesta idea hagi ressonat en els mitjans de comunicació ha de fer que se la consideri, si més no, possible. I és que polítics d'escassa identitat catalana segons els burgesos de la part alta, com Chacón, Montilla o Corbacho estan fent mot més per Catalunya del que estan fent Pujol, Mas, Puig, Duran i Lleida etc. I això que alguns dels citats més amunt ocupen càrregs miniesterials espanyols.

CiU però, no pot deixar escapar una nova oportunitat per vendre's com una puta barata (com ja va fer a canvi de res amb l'Estatut. I és que els burgesos haurien de tenir en compte la voluntat del poble no només la dels socis del club de Polo) i pactarà un finançament de 2nes rebaixes del Corte Inglés amb el PSOE a canvi d'alguns beneficis tipus pressió sobre la Generalitat per forçar eleccions que puguin, hipotèticament, tornar el poder als rics de Barcelona.

Per aquest motiu, no hem de permetre que CiU ens torni a vendre, ens torni a traïr. No podem permetre que una força política en vigent decadència ens vengui a tots plegats per culpa d'un ressentiment de nen mal criat. No s'ha de permetre. I si al final es surten amb la seva, que se'ls castigui a les urnes, perquè no s'han d'oblidar les dues úniques maniobres polítiques de CiU dels darrers 5 anys:

- Vendre un Estatut de rebaixes al PSOE a canvi de res traïnt el país.
- Vendre un finançament de rebaixes al PSOE a canvi de res traïnt el país.

CiU s'autoanomena "partit nacionalista"..i tant que ho és! nacionalista com el que més! nacionalista espanyol, capitalista i de dretes a favor dels rics! Jo no vull un president amb aquesta etiqueta. Catalunya no ha de ser això